STUFS ger bidrag till individuell träning

STUFS har gett bidrag till Gabriel Gouzou Bolins initiativ till individuell träning i futsal. Eller som Gabriel menar:

Mitt initiativ utvecklar svensk futsal genom att skapa möjligheten för att träna futsal individuellt, vilket i sig innebär fler träningstillfällen av futsal och således även ökar förbrukningen av futsal i Sverige. Utöver detta hoppas jag att mitt initiativ kan inspirera fler till att utveckla liknande verksamheter runt om i landet, vilket i sin tur långsiktigt kommer tillföra en betydligt större individuell kvalitet till svensk futsal.

STUFS anser att inititativet rimmar med våra ambitioner, att främja utvecklingen av futsal i Sverige på nya sätt och ser fram emot fortlöpande redovisning av projektet och hur det når sina mål. I detta läge ger vi ansökanden bidrag med västar och bollar samt stöd med marknadsföring genom våra egna kanaler. Visar det sig senare att projektet når framgång kan ny ansökan skickas in.

Läs mer om initiativet här och besök Gabriels hemsida på Facebook här.

Ett svar på ”STUFS ger bidrag till individuell träning”

  1. Grymt initiativ och härligt att ni stödjer det! Futsal är livet och vi måste arbeta tillsammans för att expandera och nå nya höjder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *