Futsallyftet

Futsal växer så det knakar i Sverige och nu deltager ca 80 lag (30 st 2016) i det seriespel som anordnas av Stockholm fotbollförbund. Utbildningar i futsal släpar dock efter och inga kurser är planerade denna säsong. Ove Holmberg, Sveriges ende UEFA B certifierade futsaltränare och med mission att utveckla futsal i Sverige, erbjuder er förening ett gratis ”futsal-lyft” på en timme*. Antingen i form av en skräddarsydd träning med era spelare eller med en informationsträff med er styrelse. Oves bok (värde ca 400:-) ingår vid bokning.

Ove Holmberg
Ove Holmberg, UEFA B certifierad i futsal och 13 års erfarenhet från futsal.

Maila ove.holmberg@gmail.com med följande info för bokning

  • Typ: Styrelseinfo eller träning
  • Förväntningar: Vad ni önskar få ut
  • Plats: Hall och dess storlek (20*40 önskvärd)
  • Deltagare: Antal (om träning max 20 min 10), roller, åldrar etc
  • Datum: Föreslå minst tre tider (ej udda veckor eller lördagar) som ni bokar.

Se även inbjudan på Stockholm Fotbollförbunds hemsida

*) Endast 1 timme per förening. Endast resekostnad tillkommer om det anordnas i era lokaler. Annars erbjuds tillfällen i Gustavsbergs sporthall för 500:-/h.

Bilder från genomförda futsallyft

Futsallyftet med Hässelby SK
Styrelseinfo med IF Olympia

Referenser

”-Ove besökte oss ute i Vallentuna med en träning om hur vi kommer ur hög press. Ove var tydlig och alla damerna förstod direkt vad han menade. Det gjorde att de följde hans råd och utförde övningarna på bästa sätt.”
Kennet Hellberg, Vallentuna Damfotboll. Betyg 5(5)


”- Ove höll en träning med tema sulspel och rörelse för våra pojkar 06. Träningen var väl anpassad för ålder och nivå. Tydlig och uppskattad av spelare och ledare.”
Patrik Landin, Tränare Huddinge IF pojkar 06.  Betyg 5(5)


”- Ove med mest och bäst erfarenhet av futsal besökte oss på Vikingavallen och höll i en futsalträning med 15 av våra ungdomsspelare, vilket var väldigt uppskattat. Välorganiserat och mycket bolltouch genomsyrade passet. Väldigt bra kvalité!”
Daniel Melki, IK Frej. Betyg 5(5)


”- Vi har haft Ove som futsaltränare för våra 15 åriga tjejer och som bollplank för oss ledare. Ove har ett fantastiskt engagemang och stort kunnande som han kan förmedla på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.”
Thomas Thernström, Boo FF. Betyg 5(5)


”- Ove besökte vårt styrelsemöte med info om futsal. Oves engagemang verkligen ”sålde” in futsal samt att man vart inspirerad av att höra honom berätta om futsal och man vill verkligen göra en uppföljning efter man har bildat en futsal sektion.”
Ronny Forslöf, Kassör IF Olympia. Betyg 5(5)


”-Ove besökte vår träning med pojkar 06 och höll ett pass med tema rörelse och bollbehandling. Ove hade korta och tydliga instruktioner till övningarna (vad, hur och varför). Träningspasset var mycket tidseffektivt (mycket bolltouch och hög aktivitetsnivå).”
Fredrika Winström, lagledare Hässelby SK pojkar 06 och 10. Betyg 5(5)


”-Ove höll en träning för vårt A-lag samt en rådgivning kring vår blivande futsalsektion. Ove lyfte verkligen fram essensen i Futsal och vi hoppas på ett fortsatt samarbete till hösten”

Mikael  Larsson, lagledare/tränare Skå IK. Betyg 4(5)


”- Ove höll en lagom nivå för våra killar P13 som spelat futsal några säsonger men som mer spelat på känsla än struktur. De har aldrig varit så fokuserade tidigare på träning de var till och med lite blyga och det är jag inte van vid.”
Stefan Nerlich, Hässelby SK. Betyg 5(5)

”- Våra killar P13 fick en träning med mycket boll och rörelse som höll en lagom nivå. Vi var så nöjda med Oves pass att vi gav honom en present.”
Fredrik Larsson, coach IFK Lidingö P13.